REGISTREREN

Deelnemersbijdrage
De deelnemersbijdrage voor het congres Lof der Verpleegkunst 2022 bedraagt € 85,- excl.21% btw.
Voor studenten is dit bedrag € 25,- excl.21% btw.*

Deelnemersbijdrage is inclusief:

  • toegang tot het congres & informatiemarkt
  • koffie/thee/drankje na afloop

Het is exclusief de kosten voor een eventuele toegangstest (mits noodzakelijk vanuit de overheid).

Ben je student en in opleiding voor:

  • Verzorgende IG
  • Mbo verpleegkunde
  • Hbo verpleegkunde (Bachelor of Nursing)

Dan kom je in aanmerking voor het studenten tarief en betaal je € 25,- exclusief 21% btw. Bij binnenkomst wordt gevraagd om je studentenkaart.

Annulering
Bij schriftelijke annulering voor 10 mei 2022 berekenen wij € 25,- (exclusief 21% btw) administratiekosten. Indien je na 10 mei 2022 annuleert, berekenen wij het volledige deelnamebedrag.
Wil je jouw aanmelding annuleren dan kun je dit doen door op de ‘Afmelden’ button te klikken in jouw e-mailbevestiging. Wil je jouw gegevens wijzigingen dan kan dit door te klikken op de button “Wijzigen aanmelding’.

Bij verhindering kan jouw plaats worden ingenomen door een vervanger. Je geeft de naam van de vervanger per mail door aan lofderverpleegkunst@odetteorganiseert.nl

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, docenten, bestuurders, onderzoekers en studenten.

Accreditatie
De organisatie heeft accreditatie aangevraagd bij V&VN. Houd dus je BIG-nummer bij de hand tijdens het aanmelden.

Inschrijven
Inschrijven is uitsluitend mogelijk via het digitale aanmeldformulier. Mocht je niet direct een e-mail hebben ontvangen, controleer dan jouw spambox. Het kan zijn dat jouw bevestigingsmail daar is terechtgekomen.
Eén week voorafgaand aan het congres ontvang je een definitieve bevestiging met o.a. praktische informatie over bereikbaarheid locatie.

 

KLIK HIER OM TE REGISTREREN

 

Contact
De logistieke organisatie is in handen van Odette Organiseert. Voor vragen over registratie kun je contact opnemen via lofderverpleegkunst@odetteorganiseert.nl